Citroën C3 BlueHDi Shine19. prosinca 2016.

Connected Cam Citroën

8819
Novi Citroën C3 je moguće opremiti sustavom Connected Cam. Riječ je u osnovi o video kameri koja raspolaže velikim kutom od 120°, Full HD razlučivošću, s 2 milijuna piksela, GPS-om i unutarnjom memorijom od 16 GB, a koja je smještena između središnjeg retrovizora i vjetrobranskog stakla. Za uparivanje s njom potrebno je na pametni telefon instalirati citroënovu aplikaciju Connected Cam Citroën kojom se pristupa snimljenom sadržaju kojeg tada možete zadržati u mobilnom telefonu, pohraniti na neko treće mjesto ili jednostavno podijeliti s prijateljima, automatski ili ručno.

8819
Samo jednim pritiskom prekidača vozač može fotografirati ono što vidi i objaviti taj sadržaj na društvenim mrežama. Na isti način vozač može dugim pritiskom snimiti video do 20 sekundi te ga objaviti kada se zaustavi. Kamera inače stalno snima video zapise u trajanju od dvije minute te je odabrani video moguće prebaciti na mobilni telefon nakon vožnje. U slučaju sudara, ovaj sustav automatski omogućuje pohranjivanje snimke duge minutu i pol (30 sekundi prije / 1 minuta nakon sudara). Taj sustav može biti koristan vozaču u slučaju nesreće te može poslužiti kao dokaz.

Nadalje, s pomoću aplikacije Connected Cam Citroën moguće je pohraniti svoj položaj zahvaljujući funkciji utvrđivanja zemljopisnog položaja te se tako lakše može pronaći vozilo, a pomoću micro USB utičnice moguće je i prenijeti podatke iz kamere na druge uređaje.


Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing