Sada i službeno - Mercedes-Maybach G650 Landaulet

14. veljače 2017.
Vijesti - Sada i službeno - Mercedes-Maybach G650 Landaulet
Nakon što su se prije nekoliko dana internetom proširile prve fotografije novog luksuzne verzije G klase, sada je Mercedes-Maybach i službeno predstavio izvedbu G650 Landaulet koja će ustvari biti i pozdravna izvedba trenutne generacije ovog automobila. Također, ovo je peti model revitaliziranog Maybacha te prvi SUV luksuzne mercedesove marke.

G650 Landaulet će biti proizveden u svega 99 primjeraka, a svaki će predstavljati neprikosnovenu kombinaciju off-road sposobnosti i vrhunskog luksuza. Također, tu je AMG-ov 6,0-litreni V12 bi-turbo snage 630 KS i najvećeg okretnog momenta od 1000 Nm.

Kada smo već spomenuli off-road sposobnosti recimo kako će ovaj automobil biti opremljen gumama dimenzija 325/55 R22, diferencijalima s mogućnošću zaključavanja i reduktorom, a visina podnice iznosi velikih 450 mm. Pogon je dakako na sva četiri kotača.

Kao što mu i samo ime govori G650 Landaulet je opremljen platnenim i električno sklopivim krovom nad dva stražnja i odvojena masažna sjedala preuzeta iz S klase. Za dodatni luksuz i privatnost stražnji je dio moguće odvojiti od prednjeg dijela kabine, međuosovinski je razmak produljen za 578 mm za dodatni prostor otraga, a oprema je dakako vrlo bogata i raznovrsna. Dovoljno je primjerice reći kako je ovo vozilo opremljeno s grijanim i hlađenim držačima čaša.

Razne su mogućnosti personalizacije, a sam automobil će biti dostupan u kombinaciji sa četiri boje karoserije i tri boje krova. Službena premijera je zakazana za ženevski auto salonu, a prve isporuke bi trebale uslijediti ove jeseni. Za vjerovati je kako je određeni broj primjeraka već našao svoje kupce iako će se cijena navodno kretati oko pola milijuna Eura.

GALERIJA: Sada i službeno - Mercedes-Maybach G650 Landaulet

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing