Pripremite svoj Peugeot za ljeto

8. lipnja 2016.
Akcije! - Pripremite svoj Peugeot za ljeto
Ususret ljetnim vrućinama, Peugeot pokreće prodajne akcije u mreži ovlaštenih servisa od 6. lipnja do 12. kolovoza 2016. kako bi vlasnici pripremili svoje automobile za ljetne mjesece.

Kvalitetno podmazivanje motora, posebno tijekom ljetnih vrućina, produžuje životni vijek motora, osigurava njegovu maksimalnu učinkovitost, smanjuje potrošnju goriva i zagađivanje okoliša. Stoga je Peugeot pripremio promotivnu ponudu koja uključuje kontrolne točke i 20% popusta pri kupnji fitera zraka, filtera goriva i metlica brisača.

Za nova vozila, u ponudi je Paket zamjena ulja i filtera ulja koje sadrži filter ulja, motorno ulje Total 5W30 po fiksnoj cijeni od 510 kn s PDV-om i potrebni rad s popustom od 20%. Za vozila od 3 do 5 godina starosti, u ponudi je zamjena ulja Total 5W40 već od 440 kn s PDV-om, a za vozila starija od 5 godina , zamjena ulja 10w40, već od 360 kn s PDV-om.

U paketu Odabrana dodatna oprema u ponudi su krovni nosači, nosači bicikala, krovne kutije, sjenila za sunce, na koje kupci mogu ostvariti 20% popusta.

Klima uređaj je element udobnosti i sigurnosti koji mora efikasno ohladiti prostor, ali ga i isušiti od viška vlage te što prije odmagliti stakla. Sustav klimatizacije je potrebo redovito podvrgavati postupku čišćenja. U ponudi je popust od 10% na pregled klima uređaja, koji uključuje kontrolu svih elemenata klimatizacije, do 30. lipnja 2016.

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing