Porsche neće ići ispod Macana i Boxstera!

23. studenog 2016.
Vijesti - Porsche neće ići ispod Macana i Boxstera!
U posljednje vrijeme su se mogla čuti razne glasine kako u Porscheu namjeravaju u skoroj budućnosti svojim kupcima ponuditi dva nova tzv. ulazna modela, odnosno manji SUV/crossover koji bi se u ponudi smjestio ispod modela Macan te manji sportski model koji bi se smjestio ispod Boxstera. No, čini se kako ipak ništa od toga.

Naime, šef porscheove prodaje Detlev von Platen je u intervjuu Automotive Newsu rekao kako Porsche "apsolutno nema nikakvih planova ići ispod svoje trenutne ponude" te kako "Porsche nema što dobiti razvojem i proizvodnjom jeftinijih automobila". Dodao je i kako je Porsche proizvođač sportskih modela koji je prvenstveno posvećen kvaliteti, a ne kvantiteti.

S druge strane Porsche upravo u ovom trenutku bilježi najbolje prodajne rezultate u svojoj povijesti, u ponudi se nalaze modeli poput Panamere, Cayennea i Macana, do ne tako davno nezamislivi članovi ove obitelji. Također, u skoroj se budućnosti može očekivati (karavanska) Panamera Sport Turismo, električni Mission E i sl.

Dakle, von Platenu se može vjerovati, ali…

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing