Otkazan Zagreb auto show 2014.

16. siječnja 2014.
Vijesti - Otkazan Zagreb auto show 2014.
Od najavljivanog, velikog povratka zagrebačkog salona automobila ipak neće biti ništa, potvrdili su jučer predstavnici Zagrebačkog velesajma. Sajam se trebao održati krajem ožujka.

Zagreb auto show, nekoć prestižna sajamska priredba koja je privlačila velik broj automobilskih marki ali i posjetitelja, svoje je posljednje izdanje doživjela 2008. godine i od tada se, svake godine uzastopno, govori o povratku ovog salona. Nažalost i za ovu godinu najavljivani Zagreb auto show, koji je trebao biti održan između 20. i 26. ožujka neće se ostvariti.

Naime, jučer smo od predstavnika Zagrebačkog velesajma dobili službenu obavijest da je Zagreb auto show 2014. otkazan. Sa stranica Zagrebačkog velesajma najava ove priredbe je uklonjena.

Neslužbeno doznajemo da je priredba otkazana zbog premalog interesa hrvatskih automobilskih zastupništava koja, zbog poznato loše situacije na tržištu, ne žele financirati svoje nastupe na ZG auto show-u.

Tako nam od većih hrvatskih okupljanja automobilske industrije ostaje nadati se da će krajem sljedećeg ljeta biti ponovno održan, pretprošle godine vrlo uspješan Hrvatski auto festival. A, do tada...

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing