Motorkotači Igor - novi specijalist za BMW

29. lipnja 2015.
Vijesti - Motorkotači Igor - novi specijalist za BMW
Na zagrebačkoj Željezničkoj cesti 52, odmah uz Novu Branimirovu, svoj servis i rent-a-bike mjesto otvorio je Igor Ivankić, 25-godišnjak koji je posljednjih osam godina svog života posvetio servisiranju motocikala. Motorkotači Igor je servis specijaliziran za BMW-ove motocikle.

"Sada kad sam otvorio servis, mogu reći da sam potpuno sretan, bilo je mnogo posla, dijelova koji su trebali stići, sve je trebalo pripremiti. Ideja mi je bila otvoriti servis i rent-a-bike mjesto gdje će vozači motocikala dobiti potpunu uslugu servisiranja, popravka, savjetovanja, održavanja svog motocikla. I sam vozim motocikle, tako da je odluka bila vrlo jednostavna, a osmogodišnje iskustvo njihova servisiranja smatram izvrsnim temeljem za vlastiti posao", rekao je nakon otvorenja radionice vlasnik Igor Ivankić.

Potpora motociklista iz Europe i svijeta


Ovaj 25-godišnjak je motociklistima itekako poznato ime, a to se vidjelo i na dan otvorenja kada su svog omiljenog "doktora za motocikl" došli podržati klijenti, prijatelji i partneri iz Hrvatske, Europe, ali i čak iz daleke Argentine iz koje je doputovao par, Leandro Mendez i Fernanda Mulet, koji su na proputovanju svijetom.

Potporu je svom velikom prijatelju došao dati i Željan Rakela, čovjek koji "živi" na motociklu i njime putuje po svijetu, koji je rekao: "Moj motocikl ima oko 350 tisuća prijeđenih kilometara, u odličnom je stanju, ulje gotovo uopće ne troši i mogu se u njega pouzdati upravo zato jer mi ga servisira Igor. Prije tri godine odlučio sam putovati Australijom i prije polaska sam svoj motor, koji je tada imao prijeđenih 220 tisuća kilometara, povjerio Igoru. On je napravio izvrstan posao.

Niti jednom moj motocikl nije zakazao što bi bio popriličan problem u Australiji, zemlji gdje nemate baš na svakom koraku servisera. I s ovom kilometražom koju danas ima moj je motocikl u izvrsnom stanju, zahvaljujući dobrom i kvalitetnom održavanju, a za to se uvijek bez brige obraćam Igoru"
.

Servis motocikla prije putovanja na odmor


Svako putovanje, a pogotovo ono motociklom, zahtijeva pregled vozila. Igor Ivankić savjetovao je što treba provjeriti na motociklu ako svojim omiljenim dvokotačem krećete na more:

"Potrebno je napraviti nekoliko osnovnih stvari - provjeriti ispravnost kočnica, pregledati ovjes i gume. Nikada nemojte štedjeti na gumama, one su pod opterećenjem, a ljeti se posebno troše jer se kreću po vrelom asfaltu. Treba provjeriti ulje te doliti novo ako je potrebno. Bitan je i sustav hlađenja. Kakav god sustav hlađenja imao vaš motocikl, svakako sve dobro pregledajte i počistite rebra ako se motor hladi zrakom, a ako se hladi vodom, prema potrebi dolijte rashladnu tekućinu.

Kada se prelaze duže relacije, pogotovo ako se putuje na odmor, motocikl je više opterećen nego inače, stoga savjetujem pažljivu vožnju i kontrolu motocikla. Naravno, važno je prikladno se odjenuti i ne zaboraviti staviti kacigu"
.
GALERIJA: Motorkotači Igor - novi specijalist za BMW

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing