Italdesign objavio novi teaser svog ženevskog koncepta

19. siječnja 2017.
Vijesti - Italdesign objavio novi teaser svog ženevskog koncepta
Talijanska dizajnerska kuća i karoserijska radionica u vlasništvu Grupe Volkswagen će na predstojećem ženevskom auto salonu predstaviti novi konceptni model, a upravo je objavljen drugi najavni teaser ovog automobila.

Konkretnije na slici je čini se prednje svjetlo ovog noviteta, no za sada nema konkretnijih informacija o kakvom će se točno vozilu raditi. Ipak, gotovo je sigurno kako će biti riječ o električno pokretnom modelu s kojim će Italdesign predstaviti javnosti svoje mogućnosti.

Također, objavu teasera je popratio tekst koji kaže kako će se Italdesign u Ženevi "obasjati svjetlom pet posebnih priča, za pet kolekcionarskih vizionara". To bi moglo značiti kako će ovaj koncept ustvari biti produkcijsko vozilo s vrlo ograničenom serijom od svega pet primjeraka koji će se donekle razlikovati jedan od drugoga kako bi se zadovoljili ukusi petoro kupaca.

Naime, iz Italdesigna je već potvrđeno kako u budućnosti namjeravaju s raznim brandovima stvarati modele ograničene serije između jednog do stotinu primjeraka, a kako su to točno zamislili saznat ćemo početkom ožujka.
GALERIJA: Italdesign objavio novi teaser svog ženevskog koncepta

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing