Impresum

Logotip Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu

AUTONET

Hrvatski automobilski Internet magazin
www.autonet.hr

ISSN 1333-9060

glavni urednik
Hrvoje Gattin e-mail
novosti Goran Topić e-mail
suradnici Bruno Knežević
e-mail
  Edvard Fišter e-mail
gostujući kolumnist Miljenko Nikolić e-mail
fotografije Srđan Vuković e-mail
  Jasna Glavočević e-mail
  Saša Lisjak e-mail
grafička obrada Alen Zanjko e-mail
programiranje stranica
Internet Softver
dizajn stranica
WEB Marketing
webhosting
Hetzner Online AG

marketing AUTONET Marketing e-mail
nakladnik INK PROJEKT d.o.o.

adresa
Višnjevac 7, 10000 Zagreb, Hrvatska

osnivači/članovi društva
Jasna Glavočević Gattin
Vladimir Glavočević

OIB
33625736622

broj računa
HR08 2360 0001 1018 8860 4, kod Zagrebačka banka d.d.

Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem MBS 080557856. Temeljni kapital: 20.000,00 kn
 

AUTONET možete kontaktirati putem E-mail adrese info@autonet.hr

Izjava o odricanju od odgovornosti

Mišljenja iznesena u tekstovima AUTONETA stav su autora i ne moraju se nužno podudarati sa stavovima redakcije. AUTONET ne preuzima odgovornost vezano uz podatke, mišljenja i opise vožnji navedene u našim tekstovima. Svi testovi izvedeni su od strane profesionalnih test-vozača i ne mogu se koristiti kao preporuka za način upotrebe opisanog automobila. AUTONET ne preuzima odgovornost za eventualne nezgode nastale pri izvođenju vožnje načinom opisanim u našim tekstovima. Iste navodimo isključivo kao informaciju o testiranom vozilu. AUTONET preporuča vožnju u skladu sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama Republike Hrvatske.

O nama

AUTONET je, kao prvi magazin ove vrste pokrenut u Hrvatskoj, započeo s radom 9. travnja 1999. Od samih početaka, postavili smo ciljeve koje smatramo nužnima za kvalitetan rad u okvirima ovog medija: brojnost čitateljske publike, brzina donošenja informacija i obujam objavljenih sadržaja naši su glavni aduti. Uz to, AUTONET neprekidno proširuje svoju ponudu obogaćivanjem sadržaja i proširivanjem tema koje donosi.

U obilju rubrika koje donosimo ističu se testovi, premijere, dnevne vijesti, wallpaperi, ali i bogato ilustrirani prikazi auto-salona te informacije s testova sigurnosti, izvještaji s prezentacija novih modela automobila u Hrvatskoj i svijetu kao i rubrika posvećena rabljenim automobilima. AUTONET je opremljen i interaktivnim pretraživačem za sve objavljene teme.

Potrebno je naglasiti i kako je pristup svim sadržajima što ih nudimo potpuno besplatan, što AUTONET čini značajno pristupačnijim od tiskanih izdanja ovog profila. Također, zahvaljujući specifičnostima Interneta kao medija svi ikada objavljeni sadržaji stalno su dostupni na našim stranicama što iz dana u dan ovu bazu podataka čini sve većom.

Uz čitateljsku publiku čija brojnost nadmašuje onu najtiražnijih specijaliziranih izdanja automobilske struke, AUTONET od prosinca 2003. sudjeluje i u radu Zbora automobilskih novinara Hrvatskog novinarskog društva. Ovime je, bez ikakve sumnje, i naša krovna Udruga potvrdila značaj i utjecaj Internet magazina AUTONET.

Od veljače 2010, AUTONET je dobio nove stranice, premješten je na novi poslužitelj i opremljen znatno naprednijim sustavom administriranja sadržaja.


Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing