Ford pokreće proljetnu servisnu akciju

31. ožujka 2011.
Akcije! - Ford pokreće proljetnu servisnu akciju
Nakon duge zime, potrebno je provjeriti kako su automobili podnijeli klimatski najteži dio godine. Iz tog razloga, Ford tradicionalno organizira proljetnu servisnu akciju kako bi se uklonili tragovi duge zime, snijega i kiše te vozila osvježila za nove prilike.

Kao prvo, obavlja se besplatna kontrola vozila u 40 točaka, odnosno besplatni pregled 40 vitalnih dijelova i sklopova. Osim toga, ponuda donosi i brojne akcijske pakete koji s proljećem postaju aktualni. To su, primjerice krovni nosači, provjera i čišćenje klima uređaja, filter peludi, filter zraka i goriva te provjera i zamjena dijelova sustava kočenja.

Ono što ponudu čini posebno atraktivnom akcijske su cijene koje su prema pojedinim artiklima snižene čak i do 30 %. U proljetnoj akciji su i gume, aluminijski naplatci, akumulatori, tepisi i metlice brisača i to prema cijenama zbog kojih se isplati navratiti u fordove servise.

Važno je spomenuti da akcijski paketi prema posebnim uvjetima uključuju i rad.
Za fordova vozila najbolje se brinu ovlašteni serviseri koji pristupaju vozilima prema ujednačenim standardima, pregledavaju vozila propisanim, standardiziranim postupcima te ugrađuju samo originalne i odobrene dijelove.
Proljetna servisna akcija traje do 31. svibnja.

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing