Das WeltAuto - Novi program prodaje rabljenih automobila

26. rujna 2013.
Vijesti - Das WeltAuto - Novi program prodaje rabljenih automobila
PZ Auto je odlučio hrvatskim kupcima ponuditi novi globalni program Volkswagen Grupe za kupnju polovnih automobila - Das WeltAuto. U Hrvatskoj su u sklopu realizacije projekta već otprije poznati WeltAuto i Rabljena vozila, a ujedinjeni u novi program kupcima će jamčiti visoke standarde kupnje polovnih vozila iz VW Grupacije.

S poslovne strane potez je sasvim razumljiv s obzirom kako na našem tržištu raste interes za rabljenim vozilima te njihova prodaja, a kvaliteta i porijeklo velikog broja uvezenih automobila je u najmanju ruku upitna. Upravo kvalitetom i raznim pogodnostima za kupce Das WeltAuto se namjerava nametnuti kao vodeći "veliki" trgovac rabljenim automobilima.

Kupcima će naime biti ponuđeno jamstvo na vozilo, potvrda o tehničkoj potvrdi (jamstvo da su svi podaci vezani uz automobil te sam automobil ispravni), tzv. profesionalna optička priprema (uklanjanje potencijalnih nedostataka, ogrebotina i sl.), jamstvo zamjene (pod određenim je uvjetima moguće zamijeniti vozilo u roku od pet radnih dana nakon kupnje), probna vožnja prije kupnje, jamstvo povrata vozila (preuzimanje vozila kupljenog u Das WeltAutu "pod račun" kako bi se kupilo drugo vozilo), mobilno jamstvo, financiranje vozila (jednake mogućnosti financiranja kao i kod kupnje novih automobila) i dodatna oprema.

Sve navedeno će vrijediti kod svakog trgovca uključenog u program s obzirom da sudjelovanje u programu podrazumijeva standardiziranost svih sastavnica ovog programa. Trenutno, mrežom prodajnih salona (23) koji sudjeluju u programu Das WeltAuto već je danas gotovo u potpunosti pokrivena cijela Hrvatska, a u narednom razdoblju će joj se pridružiti još trgovaca.

Svi automobili koji će se nalaziti u ponudi te sve dodatne informacije moći će se pronaći na službenim stranicama Das WeltAuta koje će uskoro biti dostupne javnosti.
GALERIJA: Das WeltAuto - Novi program prodaje rabljenih automobila

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing