Dacia osvježila Sandero, Sandero Stepway i Logan MCV

3. listopada 2016.
Vijesti - Dacia osvježila Sandero, Sandero Stepway i Logan MCV
Rumunjski proizvođač je iskoristio pariški auto salon za premijeru osvježenih izvedbi trenutne generacije modela Sandero, Sandero Stepway i Logan MCV. Osnovnu razliku u odnosu na dosadašnje modele čine dorade eksterijera i interijera, no tu je i novi motor.

Kada je riječ o dizajnu od novosti se ističu osvježene maske motora, nova svjetla, uključujući i redizajnirana LED svjetla za dnevnu vožnju, novi branici i slični manji detalji. Slično je i s interijerom koji se može pohvaliti novim upravljačem, raznim ukrasima, dodatnom utičnicom, držačem čaša, novim presvlakama, ukrasima i sl. Proširen je i popis opreme, a posebno vrijedi izdvojiti dostupnost kamere za vožnju unatrag i sustava za pomoć pri kretanju uzbrdo.

Najvažnija novost, ona tehničke prirode je 1,0-litreni SCe 3-cilidnrični benzinski motor snage 75 KS koji je dostupan s osnovnim modelima te koji je moguće upariti sa standardnim ručnim ili opcijskim Easy-R automatiziranim mjenjačem. Na kraju dodajmo i kako će model Duster ubuduće biti dostupan s EDC automatskim mjenjačem s dvije spojke.

Prodaja ovih modela će krenuti najkasnije početkom iduće godine.
GALERIJA: Dacia osvježila Sandero, Sandero Stepway i Logan MCV

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing