Citroën C3 i C3 Picasso tijekom lipnja u akciji s Angry Birdsima!

2. lipnja 2016.
Akcije! - Citroën C3 i C3 Picasso tijekom lipnja u akciji s Angry Birdsima!
Citroën i mreža ovlaštenih distributera pokrenuli su u lipnju atraktivnu prodajnu akciju Angry Birds za modele Citroën C3 i C3 Picasso. Osim posebnih cijena, pogodnost za kupce je kredit u hrvatskim kunama s akcijskom fiksnom kamatnom stopom od 4,99% uz Citroën Financiranje Splitske banke te poklon produženog jamstvo Essential Drive u trajanju 4 godine ili 70.000 km.

Citroën C3 Medveščak PureTech 82 s cijenom od 85.900 kn pokreću novi 3-cilindrični benzinski motori Pure Tech koje odlikuje inovativna, učinkovita i ekonomična tehnologija. Također, u ponudi je i Citroën C3 Picasso s učinkovitim i štedljivim Euro 6 motorima BlueHDi koji je referenca u svijetu u pogledu potrošnje i emisije CO2, pa je tako C3 Picasso Seduction BlueHDi 100 u ponudi s cijenom od 105.900 kn.

Angry Birds, video igra prepuna akcije, postigla je međunarodni uspjeh i postala stvarni društveni fenomen. Ovo je bila prilika marki Citroën za suradnju s filmskom i televizijskom tvrtkom Sony Pictures za nekonvencionalnu reklamnu kampanju u kojoj su se udružili vodeći modeli s dražesnim pticama Angry Birds, a koja se temelji na zajedničkim vrijednostima kao što su zabava i optimizam.---

Više informacija potražite na stranicama Citroëna.

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing