Citroënova akcija Reciklirajte i profitirajte produžena do kraja ožujka

9. ožujka 2014.
Akcije! - Citroënova akcija Reciklirajte i profitirajte produžena do kraja ožujka
Zbog velikog interesa kupaca, Citroën Hrvatska je odlučio produžiti prodajnu akciju nazvanu Reciklirajte i profitirajte do kraja ožujka. U prodajnoj akciji su novi Citroën C-Elysée, C3, C3 Picasso i C4.

Kupac jednog od navedenih modela marke, može tvrtki Citroën Hrvatska ustupiti na recikliranje i uništavanje svoje staro vozilo za koje će mu se odobriti popust na novom vozilu u iznosu do 15.000 Kn, ovisno o kojem se modelu radi.

Popust uz otkup starog vozila za model C-Elysée iznosi 15.000 Kn, a u akciji je C-Elysée dostupan od 79.900 Kn. Popust uz otkup starog vozila za Citroën C3 Picasso iznosi 10.000 Kn, a u akciji je C3 Picasso dostupan od 99.900 Kn. Popust uz otkup starog vozila na Citroën C3 iznosi do 6.000 Kn, a u akciji je C3 dostupan od 69.900 Kn. Popust uz otkup starog vozila za Citroën C4 iznosi do 5.000 Kn, a u akciji je C4 dostupan od 94.900 Kn.

Cilj prodajne akcije Reciklirajte i profitirajte je ukloniti s hrvatskih cesta određen broj starih vozila koja će biti zamijenjena novima. Otkupljuju se dotrajala vozila svih marki (bez obzira na to o kojem se starom vozilu radi), njegovoj realnoj vrijednosti i stanju, bilo da su registrirana ili ne, za koja kupac novog vozila može dokazati (prometnom dozvolom) da je u njegovom vlasništvu najmanje 3 mjeseca. Vozila se "otkupljuju" kod svih ovlaštenih distributera novih vozila Citroën u Hrvatskoj.


Budući da stari i neispravan vozni park predstavlja dodatnu opasnost za sve sudionike u prometu, ovom će akcijom Citroën Hrvatska utjecati na pomlađivanje voznog parka u Hrvatskoj, na sigurnost u prometu i pozitivno djelovati na očuvanje okoliša, obzirom na činjenicu da nova vozila Citroën imaju nisku emisiju CO2.

> Više detalja o citroënovoj akciji Reciklirajte i profitirajte pročitajte u ovoj vijesti.


Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing