AutoZubak Vas oprema za zimu

3. studenog 2010.
Akcije! - AutoZubak Vas oprema za zimu
Svim svojim klijentima AutoZubak pruža mogućnost kupnje guma iz continentalovog programa prema atraktivnim akcijskim cijenama uz besplatnu montažu, besplatnu provjeru stanja akumulatora te kupnje istih prema povoljnim cijenama.

Kako bi svog limenog ljubimca potpuno osposobili za zimske uvjete na cesti, odaberite jedan od 10 servisnih paketa, ovisno o dijelu vozila koji treba biti servisiran. Naime, od travnja ove godine samo u ovlaštenim servisima AutoZubak-a mogu se servisirati sva vozila starija od 3 godine marki Volkswagen, Audi, Škoda i Seat prema znatno povoljnijim cijenama i to isključivo s originalnim dijelovima.

Tako npr. Start paketi objedinjuju ulja i filtere ulja, Safety paketi objedinjuju kočničke sustave, Flexi paketi setove amortizera, Smart paketi objedinjuju gume dok se u Power paketima radi izmjena seta spojki i akumulatora.

Povoljnije servisiranje u odnosu na redovnu cijenu izvan paketa nude prodajno-servisni centri AutoZubak-a koji se nalaze u Sesvetskom Kraljevcu, Sesvetama, Velikoj Gorici, Varaždinu, Osijeku, Puli, Sisku, Slavonskom Brodu, Požegi i Koprivnici.

Sve detaljnije informacije o servisnim paketima mogu se dobiti na besplatnom telefonu 0800 5432, na web stranici www.autozubak.hr ili u nekom od navedenih AutoZubak prodajno-servisnih centara.

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing