15 godina brzih servisa Auto Stop

19. veljače 2016.
Vijesti - 15 godina brzih servisa Auto Stop
Prva neovisna mreža narasla je na 44 servisa za automobile rasprostranjenih diljem Hrvatske. Tvrtka Auto Krešo bila je pionir u mnogim stvarima na hrvatskom tržištu dijelova. Tako je prije petnaest godina pokrenula i prvu neovisnu mrežu autoservisa - Auto Stop.

Simbolično, uz 25 godina Auto Kreše, ove se godine obilježava i 15 godina brzih servisa Auto Stop. Odmah u početku, ova je mreža servisa zamišljena tako da svaki servis djeluje zasebno kao pravna osoba, ali pod jasnim obilježjima. To je postao trend koji su ubrzo počeli pratiti mnogi. Obilježja Auto Stop servisa korisnicima jamče vrhunsku razinu usluge, stručnost, preciznost i brzinu, dakako uz kvalitetne rezervne dijelove diljem Hrvatske.

Prije 15 godina bili su pioniri u postavljanju standarda koji su tada bili nešto novo, a danas su opće prihvaćeni. Primjerice, besplatnom kontrolom stanja vozila svih automobila koji dolaze u servise Auto Stop već 15 godina informiraju vozače o pravom stanju njihova vozila. Sve to napravljeno je u cilju što sigurnijeg sudjelovanja u prometu, što je jedna od glavnih zadaća Auto Stop servisa.

S početnih 17 servisa, mreža je prije pet godina narasla na njih 36, da bi danas imala 44 servisa. Posebno je značajno što je dobar dio današnjih članova tu od samih početaka, a prednosti koje pruža članstvo u Auto Stopu vlasnici servisa prepoznaju i danas. Tako interes ne jenjava, a recesijska vremena okreću i ovlaštene zastupnike na druge modele održavanja vozila.

Nakon 15 godina poslovanja, napravljen je i redizajn logotipa mreže servisa Auto Stop pa u narednim mjesecima slijedi i promjena dekoracija na svim servisnim radionicama.

Sve informacije o mreži brzih servisa Auto Stop možete doznati na stranici autostop.com.hr te na besplatnom broju telefona 0800 250 800.

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing