Tesla ide pod zemlju

Tesla ide pod zemlju

Osnivač i vlasnik Tesle je na konferenciji posljednjoj TED talks konferenciji u kanadskom Vancouveru predstavio svoju viziju budućnosti u kojem bi osobni automobil postao, takoreći, dio podzemne željeznice te ako dodatno ubrzao promet i sigurnost.

Naime, Musk je osnovao novu tvrtku Boring Company (ovo boring se dakako odnosi na bušenje), a riječ je o projektu koji za cilj ima razviti podzemnu mrežu tunela u kojima bi se na posebnim platformama prevozili automobili i u njima njihovi na većim udaljenostima i pri većim brzinama što bi doprinijelo smanjenju zagađenja i gužvi na površini te povećanju sigurnosti i brzine putovanja.

Više možete saznati u priloženom video zapisu, a iako je riječ o skoro pa SF scenariju ocijenimo Muskovu viziju TED-ovim sloganom: “ideje koje vrijedi podijeliti”.

https://gdehr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=d54MrIsn7PJvzg48P5lEBcnlXWAr3sbV8xP4YJLwhtT.B7/fastid=dlotdyuihyqnizbapywiuzdednmv/stparam=smimkpkhho/url=https://www.mercedes-benz.com/growup/hr/hr?utm_source=autonet.hr&utm_medium=display&utm_campaign=mercedes_autonet&utm_content=contentover_wallpaper
SKROLAJ ZA SADRŽAJ