Prva električna Škoda stiže do 2020/2021.

Prva električna Škoda stiže do 2020/2021.

Prema posljednjim saznanjima Škoda će na predstojećem šangajskom auto salonu predstaviti novi konceptni model s kojim će izravno najaviti svoj prvi produkcijski električno pokretani automobila. Dakako, i dotična studija će također imati električni pogonski sklop.

Za sada nije poznato kojeg će karoserijskog oblika ove studija biti, a isto vrijedi i za konačni produkcijski model, no izgledno je da će se raditi o crossoveru. U svakom slučaju osnovu bi trebala činiti volkswagenova MEB platforma namijenjena električnim automobilima, a iz Škoda obećavaju naprednu i bogatu opremu te emocionalan dizajn.

Prije električnog modela koji bi na tržište trebao stići tijekom 2020/2012, do 2019. Škoda bi svojim kupcima trebala ponuditi svoji prvi plug-in hibridni model, a radit će se o hibridnoj verziji Superba, nakon kojeg će slijediti istovrsni Kodiaq.

https://gdehr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=d54MrIsn7PJvzg48P5lEBcnlXWAr3sbV8xP4YJLwhtT.B7/fastid=dlotdyuihyqnizbapywiuzdednmv/stparam=smimkpkhho/url=https://www.mercedes-benz.com/growup/hr/hr?utm_source=autonet.hr&utm_medium=display&utm_campaign=mercedes_autonet&utm_content=contentover_wallpaper
SKROLAJ ZA SADRŽAJ