Dan teasera: Audi A8. Opet…

Dan teasera: Audi A8. Opet…

Audi je uistinu malo pretjerao s najavnom kampanjom za skoru premijeru nove generacije predvodnika svoje ponude, odnosno modela A8. Sada umjesto da jedva čekamo premijeru radi samog automobila, s nestrpljenjem očekujemo premijeru samo da prestane ova navala teasera.

U posljednjem teaseru Audi najavljuje skori dolazak nove osmice putem video zapisa u kojem možemo vidjeti grupu odabranih auto novinara kojima je dana prilika da “pomirišu, čuju i dotaknu” novi A8, no ne i da ga vide. Na ovaj su način u Audiju htjeli da izabrani osjete kvalitetu automobila koji bi prema svemu sudeći trebao biti jedna od najluksuznijih i tehnološki najnaprednijih poslovnih limuzina na svijetu ikada.

Službena premijera će se održati 11. srpnja, dakle sljedećeg tjedna u Barceloni, a Audi Summitu, a više o ovom vozilu možete pronaći u našim prethodnim vijestima o njemu.

https://gdehr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=d54MrIsn7PJvzg48P5lEBcnlXWAr3sbV8xP4YJLwhtT.B7/fastid=dlotdyuihyqnizbapywiuzdednmv/stparam=smimkpkhho/url=https://www.mercedes-benz.com/growup/hr/hr?utm_source=autonet.hr&utm_medium=display&utm_campaign=mercedes_autonet&utm_content=contentover_wallpaper
SKROLAJ ZA SADRŽAJ