Audi u Šangaju predstavlja E-Tron Sportback Crossover

Audi u Šangaju predstavlja E-Tron Sportback Crossover

Iako smo pretpostavljali da bi nakon nekoliko studijskih SUV/crossover modela Audi mogao u Šangaju predstaviti koncept nekog dugog karoserijskog oblika tome ipak neće biti tako. Naime, iako novi ingolstadtski koncept nosi naziv Sportback u osnovi je riječ o kombinaciji SUV, odnosno crossovera s coupeom.

E-Tron Sportback Crossover nam dakle najavljuje u kojem će smjeru dalje krenuti konzervativniji audijev dizajn, posebno kada je riječ o modelima poput Q8 i Q4 koji će predstavljati vizualno atraktivnije verzije svojih ozbiljnijih Q inačica.

Naziv E-Tron svakako upućuje na alternativni pogonski sklop, odnosno neku vrstu elektrificiranog pogona, a sve bi trebali saznati vrlo brzo s obzirom da će šangajski auto salon svoja vrata otvoriti već sutra.

https://gdehr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=d54MrIsn7PJvzg48P5lEBcnlXWAr3sbV8xP4YJLwhtT.B7/fastid=dlotdyuihyqnizbapywiuzdednmv/stparam=smimkpkhho/url=https://www.mercedes-benz.com/growup/hr/hr?utm_source=autonet.hr&utm_medium=display&utm_campaign=mercedes_autonet&utm_content=contentover_wallpaper
SKROLAJ ZA SADRŽAJ